0%
Atenție: executarea codului JavaScript este dezactivată în browserul dvs. S-ar putea să nu puteți răspunde la toate întrebările din acest sondaj. Vă rugăm să verificați parametrii navigatorului dumneavoastră web.

Sondaj METALIRICA

Trăind într-o lume complexă și dinamică, muzica este unul dintre elementele care ne ajută să ne relaxăm și să evadăm din cotidian, pe de-o parte pentru că este la-ndemână și pe de altă parte pentru că este atât de diversă. Vorba aceea: ”Spune-mi ce muzică asculți, ca să-ți spun cine ești”.

Acest lucru ar putea fi validat prin acest formular, care își propune să analizeze influența muzicii, în conexiune cu impactul psiho-emoțional și social pe care îl are asupra oamenilor.

Îți mulțumim în avans pentru răbdare!

Consimțământ informat

Prezentul document reprezintă informarea ta privind răspunderea la unele întrebări ce urmează a fi completate în vederea obținerii unor date relevante despre rolul muzicii în viața ta.
Acceptând să completezi acest chestionar, înțelegi că datele obținute vor servi strict pentru:

  1. o mai bună cunoaștere a preferințelor muzicale la nivelul țării
  2. înțelegerea rolului muzicii și a poeziei în viața de zi cu zi
  3. recunoașterea scriitorilor, poeților, precum și a unor opere literare contemporane

Sunt de acord să particip și înțeleg că pot să mă retrag în orice moment, iar acest lucru nu îmi va aduce prejudicii de niciun fel.
Sunt de acord ca rezultatele acestui studiu să poată fi publicate, cu respectarea strictă confidențialității.
Acceptarea începerii completării prin click reprezintă acordul tău.

Sondajul conține 47 întrebări.